preskoči na sadržaj
Oglasna ploča

Ante Babić – Nagrada za tri državna natjecanja


Pljesak za našeg Antu!

 

Ante Babić učenik je 6.c razreda, a već od prvog razreda pokazuje interes prema matematici te sudjeluje na natjecanju Klokan gdje je redovito imao odlične rezultate. U 4. razredu uključuje se u izvannastavnu aktivnost Mladi informatičari te se prvi puta susreće s programiranjem u programskom jeziku Logo. U petom razredu nastavio je s radom u Logu kroz dodatnu nastavu iz informatike te se uključuje i na radionice u programskom jeziku Python koje su se prošle godine održavale subotom u našoj školi. Ivan Herceg, ing. elektrotehnike i računarstva iz tvrtke RAO d.o.o. subotom je pripremao Antu na Phyton radionicama.  Nakon provedenog Školskog natjecanja pozvan je na Županijsku razinu u dvije kategorije Logo i Primjena algoritama OŠ – Python. Temeljem rezultata županijske razine natjecanja, na Državno natjecanje iz informatike šk. god. 2019./2020. koje je održano od 5. do 7. listopada 2020., također je sudjelovao u obje kategorije te osvojio 5. mjesto u kategoriji Logo te 6. mjesto u kategoriji Primjena algoritama OŠ – Python.

Tijekom petog razreda uključen je i na dodatnu nastavu iz matematike. Vrhunski rezultati ga od Školskog i preko Županijskog natjecanja također dovode do Državnog natjecanja iz matematike koje se održalo 26.10.2020. gdje osvaja 14. mjesto.

Osim toga ove godine, temeljem svih ostvarenih rezultata, sudjeluje na Hrvatskoj logo olimpijadi, Juniorskoj hrvatskoj informatičkoj olimpijadi i Hrvatskoj matematičkoj olimpijadi za kadete.

Naša škola ima mnogo talentiranih  i uspješnih mladih nada koje pokušavamo poticati na razvijanje njihovih talenata. Tvrtka RAO d.o.o. također je svjesna ulaganja u budućnost i potiče izvrsnost nadarenih učenika. Ante će se sada, zahvaljujući vrijednim poklonima još bolje moći pripremati uz podršku, stručnost i trud svojih mentorica: Ivane Gurović, prof. i Anice Poljak, prof.

Bravo za sve!

 

Ante Babić, 6.c

Ante Babić sa svojim roditeljima

Ravnatelj Žarko Ćorić, Ante Babić i prof. Ivana GurovićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nikolina Turkalj   datum: 9. 11. 2020.

Tražilica

Kontakti

Upisi

Idemo u srednju!

 

Tableti - upute

Upute

Priloženi dokumenti:
Postavljanje APN-a.pdf


Žarko Manjkas Crvenkapa

Školska knjižnica


Natjecanja

 


SCIENCE CLUB


Školski list


e-Dnevnik


 

 


Osiguranje

Ambidekster


Obrazovanje


 

 

 

 

Free counters!


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2012.

Ukupno: 968560
Ovaj mjesec: 5648
Ovaj tjedan: 1343
Danas: 109
preskoči na navigaciju