preskoči na sadržaj
InGenious

Potvrda za sudjelovanje u projektu InGenious

 

 

Zadovoljstvo nam je potvrditi da je OŠ VJENCESLAVA NOVAKA  izabrana za sudjelovanje u međunarodnom  projektu InGenious (http://ingenious-science.eu/). Jedan od direktnih ciljeva projekta vezanih uz rad sa školama je implementacija edukacijskih modula, integriranih u nacionalne kurikulume,  te na taj način kroz suradnju visoko tehnološke industrije i škola, približiti karijere u znanosti i tehnologiji učenicima.

 Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2013./2014. u suradnji s profesoricom Sandrom Ivković  koja je na temelju natječaja izabrana od strane European Schoolnet-a, te odobrena od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske (MZOS). Nastavnici se ugovorno obavezuju volonterski odraditi aktivnosti projekta, a sve njihove materijalne i putne troškove za potrebe projekta pokriva projekt InGenious.

Glavni nositelj projekta  je European Schoolnet (EUN) - mreža 30 ministarstava obrazovanja Europske Unije i šire. Projekt InGenious je financiran od Europske komisije preko FP7 (Framework 7 ) programa.  Glavna koordinacija projekta se odvija u Bruxelles (EUN), dok svaka zemlja ima nacionalnog voditelja. Projekt InGeniuous je u pilot fazi i u školskoj godini 2013/2014 u Republici Hrvatskoj sudjeluje 10 nastavnika/škola.

 

 

TražilicaKontakti

Upisi

Idemo u srednju!

 

Tableti - upute

Upute

Priloženi dokumenti:
Postavljanje APN-a.pdf


Žarko Manjkas Crvenkapa

Školska knjižnica


Natjecanja

 


SCIENCE CLUB


Školski list


e-Dnevnik


 

 


Osiguranje

Ambidekster


Obrazovanje


 

 

 

 

Free counters!


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2012.

Ukupno: 968560
Ovaj mjesec: 5648
Ovaj tjedan: 1343
Danas: 109
preskoči na navigaciju