preskoči na sadržaj
Oglasna ploča

TABLETI - upute i informacije


Osnovne početne upute

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu projekta Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme Škola za život sufinanciranog u okviru Europskog socijalnog fonda nabavilo je tablete za učenike prvih, petih i sedmih razreda u školskoj godini 2019./2020.

Naša škola dobila je 144 uređaja. Učenici 1.-ih razreda koristit će tablete u školi, ne nose ih kućama jer nemaju svaki svoj uređaj, već koriste 1 tablet na 4 učenika.

Učenici 5.-ih i 7.-ih razreda dobit će na korištenje svaki svoj uređaj koji ostaju kod njih do kraja obrazovanja u osnovnoškolskom sustavu.

Obveze učenika nakon preuzimanja tableta su odgovorno se odnositi prema dobivenom uređaju. Roditelji se potpisom dokumenta za preuzimanje obvezuju nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, uništenja ili oštećenja tableta te na vraćanje tableta po ispisu iz škole ili po završetku osnovnoškolskog obrazovanja.

  • Procedura za prijavu štete i slanje na servis

Učenici su s tabletima dobili i SIM karticu. Na SIM karticama je uključeno 2,5GB internetskog prometa mjesečno, s tim da je pristup bez naplate omogućen internetskim stranicama s obrazovnim sadržajem izdavačkih kuća koje sudjeluju u obrazovnoj reformi (neće trošiti taj paket od 2,5 GB).

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nikolina Turkalj   datum: 26. 2. 2020.

Tražilica

Kontakti

Upisi

Idemo u srednju!

 

Tableti - upute

Upute

Priloženi dokumenti:
Postavljanje APN-a.pdf


Žarko Manjkas Crvenkapa

Školska knjižnica


Natjecanja

 


SCIENCE CLUB


Školski list


e-Dnevnik


 

 


Osiguranje

Ambidekster


Obrazovanje


 

 

 

 

Free counters!


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2012.

Ukupno: 968556
Ovaj mjesec: 5644
Ovaj tjedan: 1339
Danas: 105
preskoči na navigaciju